luni, 29 iunie 2020

European Heritage Awards 2021!

Institutul Național al Patrimoniului

Europa Nostra anunță deschiderea aplicațiilor pentru ediția de anul viitor a celor mai importante premii pentru domeniul patrimoniului: European Heritage Awards 2021!

Poiecte de conservare, restaurare și punere în valoare excepționale, inițiative educaționale și de promovare care construiesc comunități, cercetarea inovatoare și instrumente care valorifică progresul tehnologic, programe de voluntariat și parteneriatele ample specialiști-autorități-comunitate - toate acestea sunt premiate pentru că sunt importante nu doar pentru o "breaslă" de nișă, ci contribuie la relevanța și reziliența întregului sector cultural european, cu efecte benefice la nivelul întegii societăți.

Așa că, dacă știți specialiști și inițiatori de proiecte, architecți, meșteri și artizani implicați în proiecte de conservare, voluntari și comunități care prin ceea ce fac arată că și la noi se poate, încurajați-i să se lase văzuți (inclusiv aplicând pentru distincțiile Europa Nostra, până pe 1 octombrie 2020)!

Îi vom ajuta să primească recunoaștere și sprijin internaționale (poate chiar unul dintre cele 4 Grand Prix-uri în valoare de 10.000 euro) și - poate cel mai important - vom câștiga încredere în sectorul nostru - nu puțin încercat - și în comunitatea pe care o creează în ultimii ani toate aceste proiecte ale unor #oamenipentrupatrimoniu!

Și pentru că astăzi România se vede bine în Europa Nostra (înclusiv în acest film scurt) grație voluntarilor, donatorilor și inițiatorilor proiectului Ambulanta pentru Monumente - Transilvania Sud + alte 5 regiuni, vă reamintim că-i puteți vota în categoria Public Choice Award (aici: https://vote.europanostra.org/ ) alături de alte două proiecte dintre cele 21 premiate anul acesta. Suntem siguri că vă vor inspira!

#EuropaNostraAwards #EuropeanHeritageAwards #patrimoniu #AmbulantaPentruMonumente #oamenipentrupatrimoniu #patrimoniupentruoameni #monumenteistorice #patrimoniudigital #patrimoniuimaterial

(sursa: www.facebook.com/Patrimoniu)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu