marți, 16 iunie 2020

TMF ESTIVAL - Teatrul ``Maria Filotti`` Brăila


Începand din 20 iunie, Teatrul „Maria Filotti” din Brăila va lansa și derula proiectul TMF ESTIVAL.
Acesta se va desfășura în parcarea de pe strada M. Eminescu colț cu M. Sebastian, unde va fi amenajată o scena profesionistă, modernă și perfect funcțională, chiar și pentru spectacole cu montări deosebite.
Spectacolele cuprinse în TMF ESTIVAL vor fi prezentate săptamânal, de regulă sâmbata, începand cu ora 20.30.
Proiectul va demara sâmbătă, 20 iunie, de la ora 20.30, cu spectacolul REGELE GOL de Evgheni Șvarț, regia Lucian Sabados, iar invitatiile pentru aceasta reprezentație pot fi ridicate de la agenția teatrului începând cu ziua de miercuri, 10 iunie, orele 12.00.
Acest proiect este gândit și organizat cu strictețe, respectând toate normele de protecție atât pentru spectatori, cât și pentru personalul teatrului. Perimetrul va fi delimitat și protejat, se va respecta regula distantării fizice, se vor asigura materiale de igienizare, iar accesul publicului se va face gratuit. Pentru o protecție și securizare in plus a spectatorilor dar și pentru păstratea standardelor artistice ale spectacolului de teatru, se vor emite invitații , în limita locurilor amenajate .
Programul va putea fi consultat pe site-ul teatrului, pe pagina de facebook și pe contul de Instagram, precum și la agenția teatrală.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu